Voittoja ja tappioita

Soininvaara, Osmo
Nimeke: Voittoja ja tappioita
Tekijät: Soininvaara, Osmo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523635050
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Tulossa 10.5.2024
Ilmestymispäivä: 10.5.2024
Hinta: 7,00 € (6,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Elämäkerrat ja muistelmat
E-kirjat
Kirjastoluokka: 99.13 Elämäkerrat. Muistelmat, yhteiskuntaelämän, kasvatuksen ja maanpuolustuksen edustajat
Äänikirja, 2024
MP3
10,00 €

Kovakantinen kirja, 2024

33,00 €

Voittoja ja tappioita on Osmo Soininvaaran poliittinen muistelmateos. Hänen uransa on edennyt niin sattuman kuin suunnitelmienkin ohjaamana montaa reittiä.

Yhteiskunnallisesti näkyvin niistä on vienyt 1960-luvun lopun nuorliberaaleista Helsinki-liikkeen ja Koijärven kautta yhdeksi vihreän liikkeen kantavista voimista ja Vihreää liittoa perustamaan - ja kaikkeen, mitä siitä on hänen kohdallaan seurannut. Soininvaaran yhteiskunnalliselle ajattelulle perusvireen antanut tieteenala puolestaan on johtanut Helsingin yliopiston tilastotieteen laitokselta lopulta Aalto-yliopiston taloustieteen laitokselle. Lisäksi hän on ollut lukuisissa julkisissa luottamustoimissa muun muassa kansanedustajana, peruspalveluministerinä sekä pitkään Helsingin kaupunginvaltuustossa, kaupunginhallituksessa ja kaupunkisuunnittelulautakunnan varapuheenjohtajana.

Kun kyse on muistelmista, olennaista on tietenkin se, mitä elämästä on jäänyt selkeimmin mieleen. Soininvaaran tapauksessa niitä asioita lukijan onneksi riittää - niin voittoja kuin tappioitakin, kirjoittajalle ominaisella lämpimällä (itse)ironialla kerrottuna.


Suosittelemme myös: