Villojen kukat

Pesonen, Pia
Nimeke: Villojen kukat
Tekijät: Pesonen, Pia (Kirjoittaja)
Makkonen, Petri (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789518518603
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,20 € 11,60 € (10,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 50
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjallisuus
Lasten kuvakirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 4
Tulppaani asuu pikkuisella vehreällä puutaloalueella keskellä harmaata kaupunkia. Hiekkatien laitaa varvastelee eräänä päivänä tummasilmäinen tyttö, joka puhuu kummasti. Hän on nimeltään Ruusu ja on muuttanut juuri äitinsä kanssa Lapista etelään. Kesän ajattomien leikkien ja naurun räkätyksen täyttämä ystävyys syttyy heti.

Kaksikko ei kaihda hurjia haasteita: Kapellimestari Kajanne on nimittäin hävittänyt tahtipuikkonsa ja Willojen kesäjuhlat ovat vaarassa. Vielä suuremmassa vaarassa on puutaloalueen olemassaolo, kaupungin virkamies- ja nainen kun nuuskivat kulmilla ja haluavat rakentaa paikalle tietä ja betonia.

Ystävyyttä, anarkiaa, yhteisöllisyyttä ja kesän idylliä raikkaasti uhkuva tarina Tulppaanista ja Ruususta on kiitetyn kirjailijan Pia Pesosen ensimmäinen lastenkirja. Sen vahva, hauska ja moniulotteinen kielellinen vauhti hurmaa ja vangitsee. Petri Makkosen luoma visuaalinen maailma syventää tyttöjen ja tapahtumapaikkojen suhteita villisti ja valtavan ilmaisuvoimaisesti. Kirja on arvostetun kuvataiteilijan ensimmäinen kirjan kuvitustyö.

Willojen kukat on kesän ja ystävyyden riemua. Kirja siitä miten rokataan ja miten ihanalta tuntuu olla yhdessä ja yksin vapaa.


Suosittelemme myös: