Tulisielun pelikirja — Ari Tolppanen ja aikaansaamisen taide

Tapaninen, Jaakko
Nimeke: Tulisielun pelikirja — Ari Tolppanen ja aikaansaamisen taide
Tekijät: Tapaninen, Jaakko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523633537
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.8.2023
Hinta: 31,90 € 15,95 € (14,50 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 240
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Elämäkerrat ja muistelmat
Yhteiskunta ja talous
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: pääomasijoittaminen, sijoitustoiminta, liiketoiminta, riskienhallinta, johtajuus, menetelmät, projektit, projektinhallinta, pääomasijoittajat, liikemiehet, henkilöhistoria
Äänikirja, 2024
MP3
5,00 €

E-kirja, 2024
EPUB
3,50 €

Ari Tolppanen on tehnyt elämässään isoja asioita. Hän on tullut miljonääriksi 31-vuotiaana, johtanut uraauurtavaa pääomasijoitusyhtiö CapMania menestyksekkäästi, taivutellut konservatiiviset sijoittajat uusiin toimintatapoihin ja rakentanut Suomeen luksushotellien ketjun. Hänet tunnetaan myös suomalaisen elokuvan ja tv-sarjatuotannon mahdollistajana, taiteen rakastajana ja Helsingin kehittäjänä. Perhe ja rakkauskin ovat elämään mahtuneet.
Millainen ihminen tähän kaikkeen pystyy? Pohjimmiltaan kysymys on väärä. Salaisuus ei ole yhden ihmisen erityiskyvyissä, vaan metodeissa ja tavassa kohdata maailma. Tämä kirja avaa toimintatavat ja työkalut, joilla Ari Tolppanen on menestynyt. Kirjan lukuisat kohtaukset tosielämästä ja kuvaukset neuvotteluista linkittävät periaatteet arkipäivän tilanteisiin. Tulisielun pelikirjan opeilla jokaisen on mahdollista innostua muuttamaan maailmaa, oli toimintakenttä mikä tahansa.


Suosittelemme myös: