Tufunus ja Olavinlinnan neito

Lehikoinen, Heikki; Jormalainen, Emmi
Nimeke: Tufunus ja Olavinlinnan neito
Tekijät: Lehikoinen, Heikki (Kirjoittaja)
Jormalainen, Emmi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523631502
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,10 € 13,05 € (11,86 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Sarja: Sukelluslabradori Tufunus tutkii 3
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 227
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjallisuus
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: seikkailu, aikamatkat, menneisyys, hovit, noidat, labradorinnoutaja, Olavinlinna
Sukelluslabradori Tufunuksen kuumatkan tuliaisista löytynyt kapistus vie hänet ja ihmisystävä Amin vahingossa 400 vuoden taakse Olavinlinnaan, vaikka ruoka-aika olisi ollut käpälillä. Savossa vainu ruokapöydästä katoaa samoin kuin aikamatkustuslaite. Innokas nuuskinta sotkee heidät vain hovijuonitteluihin ja noitavainoihin sekä linnanneito Maria Sophia Hyvätuuli von Knorrhane-Kyhmykurmusimpun salaisiin tähtitieteellisiin tutkimuksiin.

Tufunus seikkailee -kirjassa kalistellaan kalpoja huovien kanssa ja joudutaan jumalalliseen raastupaan, jossa vastuu on kuulijalla. Pääsevätkö Tufunus ja Ami takaisin kotiinsa? Ja ennen kaikkea: saako Tufunus-labradori mahansa täyteen?

Tufunus ja Olavinlinnan neito on kolmas osa riemukasta Sukelluslabradori Tufunus tutkii -sarjaa.

Heikki Lehikoinen (s. 1961) on kaupunkilainen, luonnossa viihtyvä, vakavan humoristisesti asioihin suhtautuva kirjailija. Hän on kirjoittanut lasten- ja nuortenkirjojen lisäksi arvostettuja tietokirjoja niin metsästyksen historiasta, eläinuskomuksista kuin kuolemakäsityksistä kansanperinteessä.

Emmi Jormalainen (s. 1979) on kuvittaja ja taiteen maisteri, joka viettää päivänsä piirtämällä tarinoita, sarjakuvia ja lastenkirjakuvituksia. Hän on kuvittanut muun muassa menestyksekästä Puluboi-sarjaa (Otava) ja julkaissut palkitun sanattoman kirjan Eksyksissä (omakustanne, 2019).


Suosittelemme myös: