Tove! — Tove Janssonin matka vapauteen ja maailman ääriin Suomen supernaisia

Virtanen, Leena
Nimeke: Tove! — Tove Janssonin matka vapauteen ja maailman ääriin Suomen supernaisia
Tekijät: Virtanen, Leena (Kirjoittaja)
Pelliccioni, Sanna (Kuvataiteilija)
Tuotetunnus: 9789523634046
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 13.9.2023
Ilmestymispäivä: 13.9.2023
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 40
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjallisuus
Lasten tietokirjat
Kirjastoluokka: L85.2 KUVAKIRJAT
Muumit ovat tehneet Tovesta maailmankuulun, ja Muumilaakson asukkaat tunnetaan kaikkialla. Toven elämä pyörii muumien ympärillä, mutta hän haluaisi tehdä jo muutakin. Kirjoittaa toisenlaisia tarinoita, maalata, piirtää. Tove tekee päätöksen: hän kirjoittaisi vihoviimeisen Muumikirjansa, mutta häntä hermostuttaa. Miten hän uskaltaa aloittaa jotain uutta?
Tove lähtee maailmanympärimatkalle yhdessä kumppaninsa Tootin kanssa. Ensimmäinen määränpää on Japani. Siellä Tooti hankkii kaitafilmikameran, jolla hän kuvaa Tovea muun muassa Havaijilla, Meksikon temppeleillä ja Yhdysvalloissa amerikkalaisten unelmien ja vastakohtien äärellä. Matkalla löytyy vapaus ja into luoda jotain täysin uutta, mutta Tootin pikkuinen kamera tallentaa myös muistoja, joita voi katsella kotona ystävien kanssa. Syntyypä matkalla myös Kesäkirja.
Suomen supernaisia -sarjan odotettu, Tove Janssonista kertova osa käsittelee Toven matkoja Tootin eli Tuulikki Pietilän kanssa. Se kuvaa jäähyväisten jättämiseen ja uuden aloittamiseen vaadittavaa rohkeutta ja inspiraatiota.


Suosittelemme myös: