Tekniikan maailmat

Santanen, Eino
Nimeke: Tekniikan maailmat
Tekijät: Santanen, Eino (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518515381
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,40 € (25,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 90
Tuoteryhmät: Runot
Kirjastoluokka: 82.2 Suomenkieliset runot
Eino Santasen neljäs runokokoelma Tekniikan maailmat on hurja, aikaamme isolla haravalla kampaava teos. Sen skaala ulottuu lapsuudesta ja kuolemasta sosiaaliseen mediaan, jossa ihmiset kiihkeästi esittävät itseään.

Kirjassa sanotaan asioita, jotka ovat perustavalla tavalla totta, vaikka ne pukeutuvat yllättävien ilmaisujen kerroksiin. Mitä pitäisi ajatella maailmasta, jossa ihmisellä on 712 parasta ystävää? Mitä voisi olla ajattelematta? Runojen puhuja istuu joka suuntaan sojottavan tekniikkansa äärellä, asettelee itseään elämän näppäimistölle.

Teos on myös dokumentaatio Santasen vuonna 2012 aloittamasta setelirunoprojektista, jossa hän kirjoittaa rahaa käsitteleviä runoja seteleille ja laittaa niitä kiertoon. Osa kirjan teksteistä on siis kirjoitettu suoraan 20 euron seteleihin. Teos osallistuu täten paitsi aiheidensa, myös alustansa kautta rahasta ja nykytaloudesta käytävään keskusteluun.

Tekniikan maailman teksteistä on löydettävissä myös järjetön määrä rakkautta, joka näyttäytyy samaan aikaan tuhoavana ja pelastavana voimana.


Suosittelemme myös: