Suoritusyhteiskunta — Oireita ja selviytymiskeinoja

Hakala, Juha T.
Nimeke: Suoritusyhteiskunta — Oireita ja selviytymiskeinoja
Tekijät: Hakala, Juha T. (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523633919
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 26.9.2023
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 227
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Yhteiskunta ja talous
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työn kuormittavuus, työ, työelämä, muutos, yhteiskunta, psyykkinen kuormittavuus, uupumus, tehokkuus, suorituspaineet, jaksaminen, työhyvinvointi
E-kirja, 2023
EPUB
7,00 €

Äänikirja, 2023
MP3
10,00 €

Meidänhän piti olla maailman onnellisin kansa. Siitä huolimatta moni meistä sitkuttelee jaksamisensa rajalla, palautuu huonosti ja nukkuu vielä huonommin. Tilastojen mukaan keskuudessamme on uupuneita enemmän kuin koskaan. Ja ongelmien ratkaisemiseksi olemme lähinnä epäilleet itseämme. Ajatelleet, että niiden taustalla olemme me itse eivätkä olosuhteet. Niinpä olemme tukeutuneet alati piteneviin työpäiviin, resilienssiin ja itseohjautuvuuteen sekä satsanneet älykelloihin, mindfulnessiin ja shindohoitoihin.
Juha T. Hakalan Suoritusyhteiskunta on kirja hyvinvoinnista koronan jälkeisessä maailmassa, vakavaa työelämä-asiaa huumorilla sävytettynä. Se on jatkoa Hakalan aiemmille työelämää ja elämäntapaa tarkasteleville kirjoille Kohtuuden kirja (2017) ja Vähemmällä enemmän (2020).
Ajanmukaisen työelämäoirekuvaston ohessa Suoritusyhteiskunta tarjoaa tukun kekseliäitä keinoja töiden organisointiin ja aikatauluihin, mutta myös oikeaan asenteeseen ja mielen hallintaan.
Yksi kirjan perusteeseistä on: kaiken rientämisen keskellä olemme ehkä sittenkin kadottaneet otteen perusasioista. Voi olla, että hyvinvointiamme ylläpitävät tekijät ovat sittenkin likempänä kuin arvaammekaan.


Suosittelemme myös: