Suomalainen kitarakirja

Schreck, Lauri
Nimeke: Suomalainen kitarakirja
Tekijät: Schreck, Lauri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518514100
Tuotemuoto: Kierreselkä
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 4.10.2023
Hinta: 37,50 € (34,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 312
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Musiikki ja taide
Kirjastoluokka: 78.65 Kitara
Kitaransoitto on yksi parhaista musiikkiharrastuksista. Olitpa sitten nuorempi tai varttuneempi, ihan polkusi alussa tai jo kokenut tiluttelija, kitaraan on aina helppo tarttua, ja se tarjoaa sinulle huikeasti riemua sekä yksin että yhdessä muiden kanssa musiikkia tehdessä.
Lisäksi se tietenkin takaa sinulle järkähtämättömän katu-uskottavuuden, olipa yleisönäsi sitten täpötäysi Olympiastadion, rippileirin nuotiopiiri tai kultahääpäiväänsä viettävät isovanhemmat.
Suomalainen kitarakirja on kotimaisin voimin toteutettu, lähes kaiken kattava kitaransoittokirja. Sen kanssa pääset vauhtiin hetkessä. Kirja sisältää ennen kaikkea melkoisen määrän esimerkkejä oikeista biiseistä, joiden kautta soittotekniikoissa ja musiikillisessa ajattelussa edetään. Tekniikan osalta kirja saatteleekin sinut varsin pitkälle ja siten avaa ovia moneen suuntaan.
Teoriasta voi olla hyötyä, mutta kirja osoittaa vedenpitävästi, että kaiken ei tarvitse lähteä siitä. Olennaista on, että soittoharrastus ei pilaa soittamisen riemua. Tervetuloa mukaan!


Suosittelemme myös: