Sinun päiväs koittaa

Raunio, Katja
Nimeke: Sinun päiväs koittaa
Tekijät: Raunio, Katja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518518832
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 468
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Nöyrä arkistovirkailija löytää salassa pidettäväksi luokiteltua materiaalia, joka käsittelee edesmennyttä valtiomiestä Anton Harmajaa. Uuden aineiston nojalla on
mahdollista syventää ja korjata maamme ehkä merkittävimmän ja ristiriitaisimman poliitikon elämänvaiheita tämän sairauteen ja kuolemaan saakka.

Teos käy pieteetillä läpi Antonin elämän ja poliittisen uran isänsä Kustaan ja muiden vaikutusvaltaisten herrojen suojeluksessa. Riippumatta Antonin mahdollisista omista toiveista hänen uransa huipentuu presidenttiyteen, kausia
on useita. Arkiston materiaalit paljastavat myös uutta tietoa Antonin ja hänen sydänystävänsä Judas Berglundin syvästä kiintymyksestä.

Katja Raunion toinen romaani Sinun päiväs koittaa on uskomaton tarina vain vähän fiktiivisestä maailmasta. Anton Harmaja piirtyy puhelutallenteiden, kirjeiden ja historiallisten dokumenttien koosteessa moninaiseksi, täysin todeksi hahmoksi. Raunion tapa yhdistää erilaisia tyylejä ja muotoja on mestarillista. Sinun päiväs koittaa tarjoaa myös löytämisen iloa, jos sitä aina iloksi voi kutsua. Se on todempi kuin ensi näkemältä tajuaa.


Suosittelemme myös: