Seitkyt soikoon! — Opas hyvään elämään

Gray, Muir
Nimeke: Seitkyt soikoon! — Opas hyvään elämään
Tekijät: Gray, Muir (Kirjoittaja)
Mostyn, David (Kuvittaja)
Paarma, Susanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518518894
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 199
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Muu tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 59.8 Vanhusten terveydenhoito. Vanhusten taudit
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ikääntyminen, ikääntyminen, hyvinvointi, terveys, hyvä elämä, elintavat, henkinen hyvinvointi, fyysinen kunto, liikunta, toimintakyky, sairaudet, ennaltaehkäisy
Seitkyt soikoon!

Kun vaan huolehdit kunnostasi ja pidät aivosolut liikkeellä, edessä voi hyvinkin olla täysipainoinen ja aktiivinen elämä aina yhdeksänkymppiseksi asti ellei pidemmällekin. Tämä kirja kertoo, miten se tapahtuu.

Monet täyttävät seitsemänkymmentä ikääntymistä koskevien, kielteistenkin ennakkoluulojen vallassa. Tietysti ikääntyminen tuo mukanaan monenlaisia kysymyksiä ja ongelmiakin, mutta monia vaikeuksia voi lykätä tai jopa kokonaan torjua - ne kun eivät välttämättä johdu niinkään ikääntymisestä, vaan fyysisen kunnon heikkenemisestä, estettävissä olevista sairauksista ja väärästä asenteesta. Karista siis ennakkoluulot mielestäsi! Ota seitsemänkymppisesi vastaan avosylin ja kaikki irti tulevista vuosista tähän kirjaan koottujen konkreettisten ohjeiden ja neuvojen avulla. Seitkyt soikoon! on täynnä ideoita niin ruumiin kuin mielenkin kunnon ja terveyden ylläpitämiseksi.


Suosittelemme myös: