Puu

Salmela, Alexandra
Nimeke: Puu
Tekijät: Salmela, Alexandra (Kirjoittaja)
Howells, Emilia (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523634251
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.12.2023
Hinta: 10,00 € (9,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
E-kirja, 2024
EPUB
7,00 €

Kovakantinen kirja, 2023

31,90 €

Prinsessa on pinteessä! Omistavaan luokkaan kuuluva kuninkaallinen todella omistaa kaiken, tai oikeastaan vain melkein kaiken, ja sehän ei käy laatuun. On pakattava pohjaton tavarapakki ja lähdettävä suurelle hankintamatkalle syvälle vedettömään autiomaahan. Siellä kituu puunranka, jota vartioi itse myyttinen hirviö Blöeglöek. Se ei oikein tiedä miksi, mutta sellainen ei ole myyttiselle hirviölle olennaista.
Koskaan laskemattoman auringon alla autiomaata asuttaa myös kaksijalkaisten törppö lauma, joka on joko ihmisyytensä alkutaipaleella tai ehkä romahtanut takaisin raakalaismaisuuteen – tai sitten he ovat juuri niin kuin me. Vääjäämätön taistelu lähestyy, kun sekä kaiken haluava Prinsessa että kaksijalkaiset iskevät silmänsä Blöeglöekin vartioimaan puuhun.
Puu on post-apokalyptinen satu, allegoria sivilisaation synnystä, tarina luonnon tuhosta, hauskanjännittävä seikkailu ja paljon muuta. Aleksandra Salmelan täräyttävä huumori, mielikuvitus ja tarkka silmä ihmiskunnan ainaisille hölmöyksille tekevät Puusta todellisen aarrearkun.


Suosittelemme myös: