Pieniä enkeleitä

Leino, Marko
Nimeke: Pieniä enkeleitä
Tekijät: Leino, Marko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518519136
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 8,80 € 4,40 € (4,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 573
Tuoteryhmät: Dekkarit & viihde
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Marko Leino on kirjoittanut uuden version vuonna 2013 Saasta -nimisenä ilmestyneestä romaanistaan. Teos julkaisee päivitetyn ja näkökulmia vaihtaneen romaanin suoraan pokkarilaitoksena nimellä Pieniä enkeleitä. Tuotantoyhtiö Solar Films Inc. on varannut romaanin elokuvausoikeudet.

Pieniä enkeleitä on sydäntä riipivän surullinen tarina niin rahan- kuin lihanhimostakin. Aikuisen miehen himosta nuoreen lihaan. Vihasta sen erilaisissa ilmenemismuodoissa, aina koston verenpunaiseen raivoon saakka.

Tiina ja Mikko ovat eron partaalla huojuva pariskunta, jolta elämä kiskoi maton alta, kun teini-ikäinen tytär Saana katosi ja löytyi kuolleena. Suru ja viha johdattavat Tiinan vastenmielisten miesten jalanjäljille. Avautuu hyväksikäytön maailma, joka voi ulottaa lonkeronsa syvälle, kaikkialle. Toisaalla taas häärii salaperäinen, kieroutunut Kuningas Narreineen, kun taas nuoren Anzalikan kohtalona on päätyä ihmiskaupan uhriksi. Hänellä on huone, hänellä on vartalo, joka imee rahaa omistajalleen.

Marko Leinon pelottavan ajankohtainen teos imeytyy lukijansa ihon alle ja paljastaa karun totuuden hyväksikäytön eri muodoista. Se vie pimeyteen, pitkään ja matalaan tunneliin, jossa lukija odottaa henkeään pidätellen josko valo kuitenkin, jossain vaiheessa koittaisi. Ja lopulta, siellä se on. Siellä se kuitenkin on.

”Aina on mahdollisuus toipua, kun sen antaa vain tapahtua. Se ei tarkoita unohtamista.”


Suosittelemme myös: