Oishii - japanilaista kotiruokaa
Valkama, HeikkiTuotetiedot
Nimeke: | Oishii - japanilaista kotiruokaa |
Tekijät: | Valkama, Heikki (Kirjoittaja) Karlsson, NIna (Valokuvaaja) |
Tuotetunnus: | 9789523635197 |
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja |
Saatavuus: | Uusintapainos tulossa 5.12.2024 |
Ilmestymispäivä: | 1.8.2024 |
Hinta: | 33,00 € (30,00 € alv 0 %) |
Lisätiedot
Kustantaja: | Teos |
Painos: | 2024 |
Julkaisuvuosi: | 2024 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 165 |
Tuoteryhmät: | Etusivu Uutuudet Tietokirjallisuus Keittokirjat |
Kirjastoluokka: | 68.25 Eri maiden ja alueiden ruokalajit ja ruokakulttuuri |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | ruoanvalmistus, ruoka, ruokakulttuuri, koti, raaka-aineet, työvälineet, tapakulttuuri, ruokaperinne |
Esittelyteksti
Suuri osa suomalaisistakin tuntee jo sushin tai vaikka raamenin, mutta ne edustavat tyypillisesti ravintolassa tarjottavaa ruokaa. Mitä siis on japanilainen kotiruoka? Vaikkapa soijassa ja mirinissä haudutettua retikkaa, kurpitsaa tai nikujaga-lihapataa, misossa haudutettua makrillia. Kananmunaruokia, inkivääripossua. Kara-agea, tempuraa ja tonkatsua. Ja kun arkena ruokaa tehdään, reseptin on oltava riittävän helppo - muuten sen paikka ei ole tässä kirjassa. Oishii jatkaa suosittujen Okazu- ja Okashi-kirjojen sarjaa, joka tutustuttaa lukijansa japanilaisen ruoan maailmaan
pitkälle sushirajan tuolle puolen. Kirjan kuvista ja ulkoasusta vastaavat valokuvaaja Nina Karlsson ja graafinen suunnittelija Eeva Värtö.
pitkälle sushirajan tuolle puolen. Kirjan kuvista ja ulkoasusta vastaavat valokuvaaja Nina Karlsson ja graafinen suunnittelija Eeva Värtö.