Oishii - japanilaista kotiruokaa

Valkama, Heikki
Nimeke: Oishii - japanilaista kotiruokaa
Tekijät: Valkama, Heikki (Kirjoittaja)
Karlsson, NIna (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789523635197
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Uusintapainos tulossa 5.12.2024
Ilmestymispäivä: 1.8.2024
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 165
Tuoteryhmät: Etusivu
Uutuudet
Tietokirjallisuus
Keittokirjat
Kirjastoluokka: 68.25 Eri maiden ja alueiden ruokalajit ja ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruoanvalmistus, ruoka, ruokakulttuuri, koti, raaka-aineet, työvälineet, tapakulttuuri, ruokaperinne
Suuri osa suomalaisistakin tuntee jo sushin tai vaikka raamenin, mutta ne edustavat tyypillisesti ravintolassa tarjottavaa ruokaa. Mitä siis on japanilainen kotiruoka? Vaikkapa soijassa ja mirinissä haudutettua retikkaa, kurpitsaa tai nikujaga-lihapataa, misossa haudutettua makrillia. Kananmunaruokia, inkivääripossua. Kara-agea, tempuraa ja tonkatsua. Ja kun arkena ruokaa tehdään, reseptin on oltava riittävän helppo - muuten sen paikka ei ole tässä kirjassa. Oishii jatkaa suosittujen Okazu- ja Okashi-kirjojen sarjaa, joka tutustuttaa lukijansa japanilaisen ruoan maailmaan
pitkälle sushirajan tuolle puolen. Kirjan kuvista ja ulkoasusta vastaavat valokuvaaja Nina Karlsson ja graafinen suunnittelija Eeva Värtö.


Suosittelemme myös: