Muru ja minä metropolissa

Frölander-Ulf, Lena
Nimeke: Muru ja minä metropolissa
Tekijät: Frölander-Ulf, Lena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523631489
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,20 € (21,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Sarja: Muru & minä 3
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 34
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjallisuus
Lasten kuvakirjat
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Suuressa kaupungissa koirat pissaavat tolppiin. Muru ei halua pissata tolppiin. Joka puolella on hälinää ja vilkkuvaloja, koirapuiston rakkisakki piiskaa pahaenteisesti häntiään.

Ehkä kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä aluksi näyttää. Murulla ja suurimmalla koiralla - sillä jonka hampaat kiiltelevät kuolasta - onkin äkkiä paljon puhuttavaa. Ja jokainen saa päättää itse kutsumanimensä, kaikille on tilaa.

Lena Frölander-Ulfin Muru ja minä metropolissa on itsenäinen jatko-osa kirjoille Minä, isä ja meri (2018) ja Minä, Muru ja metsä (2016). Upeat tummat raapekartonkikuvitukset ja varovaisen lapsen herkkä näkökulma sekä kuvissa että tekstissä luovat yhdessä lumoavan kokonaisuuden, joka rohkaisee epäröimään ja olemaan juuri sellainen kuin itse on.

Lena Frölander-Ulf (s. 1976) on palkittu lastenkirjailija ja kuvittaja, joka kirjoittaa sekä suomeksi että ruotsiksi. Frölander-Ulfin edellinen kirja, Nelson Tiikeritassu (Teos & Förlaget, 2019) sai Arvid Lydecken -palkinnon ja oli Minä ja Muru -sarjan aiempien osien tapaan ehdolla muun muassa sekä Runeberg Junior että Finlandia Junior -palkintojen saajaksi.


Suosittelemme myös: