Minuutta etsimässä — Kuusi tapauskertomusta lapsi- ja nuorisopsykoanalyysista

Airas, Christel
Nimeke: Minuutta etsimässä — Kuusi tapauskertomusta lapsi- ja nuorisopsykoanalyysista
Tekijät: Airas, Christel (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789518519303
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 22.4.2022
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 223
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Muu tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 59.5622 Psykoanalyysi
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: psykoanalyysi, hoito, tunne-elämän häiriöt, mielenterveyshäiriöt, identiteetti, kouluikäiset, lapset (ikäryhmät), varhaisnuoret, lastenpsykiatria, nuorisopsykiatria
Kuinka moniulotteinen ja rikas onkaan ihmisen mieli!

Sellaisena se on kuitenkin myös altis erilaisille häiriöille tai vaikeuksille, joilla voi olla syviä ja synkkiä vaikutuksia elämän kulkuun. Erityisen herkkiä ovat lapset ja nuoret, joiden minuus on vasta muotoutumassa. Psykoanalyyttisessa katsannossa ratkaisevan tärkeitä ovat varhaisimpien vuosien vuorovaikutussuhteet, joiden myötä lapsi vähitellen omaksuu oman tapansa käsitellä ristiriitaisia, joskus repiviäkin tunteitaan.

Minuutta etsimässä koostuu lasten ja nuorten psykoanalyyttista hoitoa esittelevistä teksteistä sekä tapauskertomuksista, jotka avaavat lukijalle oven analyytikon vastaanotolle. Siellä puhutaan, askarrellaan, leikitään, iloitaan ja surraan turvallisen matkan päässä ajoittain ylitsekäyvänkin vaikeista olosuhteista. Siellä löydetään tunteita ja ymmärrystä siitä, kuka minä oikein olen tai kuka minusta on tulossa.


Suosittelemme myös: