Mäyrä kateissa

Vuori, Sanna Sofia
Nimeke: Mäyrä kateissa
Alkuteos: Grävling borta
Tekijät: Vuori, Sanna Sofia (Kirjoittaja)
Knuutinen, Cara (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523631472
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,20 € (21,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Grävling borta
Kustantaja: Teos
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 25
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjallisuus
Lasten kuvakirjat
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Minulla on mäyrä joka on vain minun. Mäyrä tuoksuu hiekkakakulta ja spagetilta ja minä tykkään kuiskia sen korvaan ”mäyreliini” ja ”pieru”.

Lapsi saa ottaa Mäyrän mukaan päiväkotiin. Matkalla Mäyrä haluaa käydä tervehtimässä koiraa ja saa toki tehdä niin. Mutta sitten tulee jo kiire ja Mäyrä jää puistoon! Mäyrä kateissa on lämmin ja kutkuttavan jännittävä kertomus siitä, mitä Mäyrä tekee, kun huomaa jääneensä yksin.

Mäyrä tapaa muun muassa Pupun, joka on joutunut kokemaan pehmoeläimen kamalimman kohtalon.

Sanna Sofia Vuoren oivaltava kertomus ja Cara Knuutisen ihana kuvitus kiehtovat ja tekevät lukuhetkestä aivan erityisen. Pieni tarina kasvaa kokoaan suuremmaksi, se kihelmöi ja naurattaa kuin piiloleikki.

Sanna Sofia Vuoren (s. 1981) ensimmäinen kuvakirja Muna (Teos & Förlaget, 2018), jonka kuvituksen teki Linda Bondestam, oli ehdolla Finlandia junior -palkinnon saajaksi. Vuori on lastenkulttuurin monitaitaja, hän on muun muassa luonut huippusuositun Estridin Kirjakerho -nettiohjelman, tehnyt lastenteatteria ja tuonut näyttelytoimintaa päiväkoti- ja esikouluikäisille lapsille.

Cara Knuutinen (s. 1965) on taidekasvatuksen opettaja ja rakastettu kuvittaja, joka tunnetaan Anna Gullichsenin satujen kuvituksista. Hänen kuvituksensa Pamela Mandartin kirjassa Piilolaakson talvi (Schildts, 2008) oli ehdolla Rudolf Koivu -palkinnon saajaksi.


Suosittelemme myös: