Mahdottomuuksien rajoissa — matkakirja

Tapola, Katri
Nimeke: Mahdottomuuksien rajoissa — matkakirja
Tekijät: Tapola, Katri (Kirjoittaja)
Talvitie, Virpi (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789518514704
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 1. painos, 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 146
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Katri Tapolan lyhytproosa ja Virpi Talvitien kuvat kohtaavat, keskustelevat ja tekevät yhteistä matkaa riemullisessa aikuisten kuvakirjassa. Mahdottomuuksien rajoissa liikkuu samoilla arjen ihmetyksen ja näkökulman nurin kääntämisen teillä kuin tekijöiden edellinen kuvitettu lyhytproosateos Ihmetyksiä - Tarinoita ja kuvia hämmästyneille (Tammi, 2006).

Miten suuria pienet voivat olla? Millaisia seikkailuja kodittomien kynien, hiirenkilleröä muistuttavan pyykkipojan, tarrapapiljotin ja muiden pienesineiden maailmassa voi kokea? Entä miten käy aikuisen naisen, joka etsii itseään manikyyristä, sillä pedikyyristä hän ei löytynyt. Millaista on törmäyskurssilla? Entä kun minäkuva heilahtaa, CV:ssä on aukko ja ruuhkavuosissa ketjukolari?

Lempeä tragikomedia ohjailee aikuisen naisen etsinnän ohella myös joutomiehen, jarrumiehen, yleisluovuttajan ja minän seikkailuja kanssamatkustamisen maailmassa. Siellä taskunpohjalle tarttunut salmiakki valaisee kuin Afrikan tähti ja murhe kääntyy riemuksi kun lähikaupalle pääsee ilman lentolippua ja vähin vipein.


Suosittelemme myös: