Kuningas Faravidin testamentti

Lehikoinen, Heikki
Nimeke: Kuningas Faravidin testamentti
Tekijät: Lehikoinen, Heikki (Kirjoittaja)
Jormalainen, Emmi (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789518516937
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,70 € (22,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Sarja: Sukelluslabradori Tufunus tutkii 1
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 190
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjallisuus
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 8
Yhtenä elokuisena päivänä saapuu Ruotsista kirje, joka päätyy vahingossa väärään osoitteeseen. Kirjan kertoja haluaa toimittaa postin perille, ja niin hän tutustuu sukelluslabradori Tufunukseen sekä tämän ystävään Marokseen. Kesäloma alkaa kääntyä tyystin uusille poluille, kun kolmikko ryhtyy yhdessä selvittämään muinaisen kuningas Faravidin testamentin arvoitusta.

Arvoituksen ratkaisemiseksi ystävykset saavat apua Erittäin Salaisen Poliisin edustajilta ja yllättäen tapaamaltaan nykyajan šamaanilta. Tutkimukset huipentuvat sukellusretkellä, jolla sankarimme on joutua hevoskoiran hampaisiin. Kun kaikesta tehdään yhteenvetoa, selviää ainakin se, että labradorin ruokakuppi on lähes aina tyhjä.

Jormalaisen mustavalkokuvitukset herättävät henkiin tarinan menneet kuninkaat ja noidat. Eläväinen ja rento viiva luo kirjaan jännittävän ja mystisen tunnelman.

Kuningas Faravidin testamentti on vauhdikas seikkailu niin lapsille kuin vanhemmille. Se on myös tutkimusmatkan kuvaus, jota hauskempaa et ole lukenut. Samalla kirja käynnistää Sukelluslabradori Tufunus tutkii -sarjan.


Suosittelemme myös: