Korkatut — Keskitäyteläisiä kertomuksia

Karmavuo, Risto
Nimeke: Korkatut — Keskitäyteläisiä kertomuksia
Tekijät: Karmavuo, Risto (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518518979
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 202
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Keittokirjat
Kirjastoluokka: 68.27 Juomat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: viinit, viinitilat, viinimatkailu, kulinarismi, viinisuositukset
Viinintuntija Risto Karmavuon uudessa kirjassa Korkatut päästään vuodenkierron mittaan tutustumaan ja perehtymään kymmeniin huikeisiin viineihin. Korkatut on Karmavuon viinipäiväkirja, jossa hän tarinoi kustakin viinistä omien kokemustensa, sattumusten ja verrattoman tietämyksensä pohjalta.

Kirja esittelee ja taustoittaa tarkemmin 52 viiniä, siis yhden jokaiselle vuoden viikolle, mutta se antaa ehdotuksia ja vinkkejä myös kulloinkin puheena olevan viinin sisartuotteista. Niin ikään tarjolla on arvokkaita neuvoja ruokasuosituksista ja käyttötarkoituksista eri viineille Karmavuon omaleimaisella ja maanläheisellä tyylillä kerrottuina.

Mukana ovat kaikki olennaiset viiniryhmät: rotevat ja voimakkaat punaviinit talveen, aromikkaat ja elegantit punaviinit syksyyn, kevyet ja raikkaat valkoviinit kevääseen, runsaat ja vivahteikkaat valkoviinit kesään, sekä tietysti tyylikkäät kuplajuomat ja makeat viinit erilaisiin juhliin.

Kirjan esittelemät viinit löytyvät Alkon valikoimista, tarpeelliset tuotetiedot kuvineen on koottu kertomusten yhteyteen.


Suosittelemme myös: