Kaikki tämä elämä

Päivärinta, Susanne
Nimeke: Kaikki tämä elämä
Tekijät: Päivärinta, Susanne (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523634701
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 14.5.2024
Hinta: 33,00 € 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: Etusivu
Tietokirjallisuus
Elämäkerrat ja muistelmat
Uutuudet
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: politiikan toimittajat, toimittajat (media), televisio (joukkoviestimet), media, politiikka, yhteiskunta, muutos, henkilöhistoria
Äänikirja, 2024
MP3
10,00 €

E-kirja, 2024
EPUB
7,00 €

Kun asiat menevät pieleen, ei pidä luovuttaa. Elämä myös yllättää. Tarjoaa sellaista, mistä emme osaa edes unelmoida. Niin on käynyt Susanne Päivärinnalle.

Kaikki tämä elämä yllättää henkilökohtaisuudellaan.

Omaelämäkerrallinen teos vie lukijansa television, vallan ja Yleisradion kulisseihin ja analysoi terävästi suomalaisen yhteiskunnan, median ja politiikan muutosta. Päivärinta kuvaa koskettavasti sukunsa tarinaa ja henkilökohtaista matkaansa, josta ei puutu suruja, käänteitä eikä sattumia.

Miten lappilaiseen kielikylpyyn jo varhain hulahtaneesta Päivärinnasta tulee tinkimätön totuuden ja oikeudenmukaisuuden puolustaja? Miten elämän suurimmasta surusta tulee elämän suurin ilo ja onni?

Oulun Puu-Toppilan tytön matka kulkee Perämeren perukoilta kohti eurooppalaisuuden ja globaalin maailman laineita, jotka pyyhkäisevät suomalaisen Impivaaran pelkäksi kansallismielisten päiväuneksi.

Susanne Päivärinta tunnetaan TV1:n tähtitoimittajana, joka irtisanoutui Yleisradiosta kohun saattelemana vuonna 2017.

Peloton toimittaja on tentannut eri alojen vaikuttajia neljällä eri vuosikymmenellä. Päivärinta on marssittanut tv-studioihin myös tavallisia kansalaisia kertomaan vääryyksistä. Vuoden 2023 vaaleissa hänet valittiin kokoomuksen kansanedustajaksi.


Suosittelemme myös: