Kadonnut valo — Kaikujat 2

Baer, Tinka
Nimeke: Kadonnut valo — Kaikujat 2
Tekijät: Baer, Tinka (Kirjoittaja)
Kasurinen, Mari (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523634831
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.4.2024
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 207
Tuoteryhmät: Etusivu
Lasten- ja nuortenkirjallisuus
Nuortenkirjat
Uutuudet
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 9 - 12
Äänikirja, 2024
MP3
7,00 €

Kaikujalapset Tauri, Nunki ja Nekkar ovat lähteneet kotilinnastaan myrskyisten tapahtumien seurauksena. Heillä on hallussaan tärkeä ja äärimmäisen voimakas vimpain, tarkoitin. Lasten vastuullisena tehtävänä on viedä tarkoitin kaikujien päämajaan. Mutta ennen kuin kolmikko pääsee perille, tarkoitin katoaa - kuten myös Tauri.

Nunki ja Nekkar saavat suojapaikan ihmislapsi Kaihon luota, ja he tutustuvat Kaihon perheeseen, myös fyysikkoäitiin. Sillä välin Tauri oppii, että vaikka tarkoitin on erinomaisen tarpeellinen väline, sillä on varjopuolensa. Nopeasti myös ihmiset innostuvat tarkoittimesta. Voisiko salaperäinen voimanlähde ratkaista ihmiskunnan suuret haasteet, kuten puhtaan energian tarpeen? Pian kaikujien on ryhdyttävä suureen pelastusoperaatioon.

Kadonnut valo on itsenäinen jatko kirjalle Kohti tuntematonta, joka aloitti kaikujien seikkailuista kertovan sarjan. Helppolukuisen pinnan alla kirjat käsittelevät nykyajan ilmiöitä, mutta koskettelevat myös ystävyyden ja perhesuhteiden ikuisia kysymyksiä. Kirjat on suunnattu 9-12-vuotiaille. Kuvitus on kansainvälisestikin tunnetun kuvataiteilijan Mari Kasurisen käsialaa.


Suosittelemme myös: