Ivana Helsinki 15 — matkalla kotiin - Coming Home

Jokinen, Liisa
Nimeke: Ivana Helsinki 15 — matkalla kotiin - Coming Home
Tekijät: Jokinen, Liisa (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789518515480
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 37,00 € 18,50 € (16,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: englanti, monia kieliä, suomi
Sivumäärä: 286
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Muu tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 90.21 Muoti ja muodin historia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: muotisuunnittelijat, vaatesuunnittelijat, muoti, vaatesuunnittelu, tekstiilisuunnittelu, graafinen suunnittelu, tekstiilit, kankaat, vaatteet, mallistot, tavaramerkit
Vuonna 1998 Paola ja Pirjo Suhonen perustivat Ivana Helsingin. Nyt Ivana Helsinki on Suomen kansainvälisesti tunnetuin taide-, muoti- ja elokuvamerkki, jolla on oma myymälänsä myös New Yorkissa. Paola Suhonen on ainoa suomalainen muotisuunnittelija, joka on päässyt sekä New Yorkin että Pariisin muotiviikkojen viralliseen näytöskalenteriin.

Ivana Helsinki ei ole ainoastaan vaatteita ja muotia, se on tarinoita ja slaavilaisen melankolista, kiehtovaa matkantekoa: mallistot linkittyvät Suhosen elämään ja kokemuksiin, ja jokaisen takaa löytyy kertomus.

15 - Matkalla kotiin on juhlakirja, jossa lähdetään Ivana Helsingin omin sanoin, kuvin ja ajatuksin matkalle läpi 30 malliston ja 15 vuoden. Visuaalisesti häikäisevän kirjan tekstit ovat sekä suomeksi että englanniksi, joten se on myös oiva tuliaiskirja skandinaavisesta muotoilusta ja Ivana Helsingin omaperäisestä ja rohkeasta visuaalisesta maailmasta kiinnostuneille. Samalla kirja on kurkistus Paola Suhosen tarinoihin, tapahtuneisiin ja kuviteltuihin - kaikkeen siihen, mitä 15 vuoden aikana on ehtinyt tapahtua.


Suosittelemme myös: