Isäni on hipsteri

Kontio, Tomi
Nimeke: Isäni on hipsteri
Tekijät: Kontio, Tomi (Kirjoittaja)
Warsta, Elina (Kuvittaja)
Kotala, Karoliina (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523633193
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 16.9.2022
Hinta: 13,50 € 6,75 € (6,14 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjallisuus
Äänikirjat
Kirjastoluokka: L85.2 KUVAKIRJAT
Kovakantinen kirja, 2022

11,45 €

Nuutti ja hänen isänsä asuvat kahdestaan Kalliossa. Koti on siisti, ylimääräinen on siivottu pois. Disainin pitää olla yksinkertaista ja kaunista, skandinaavista, isä sanoo. Koulukaveri Selman äiti on sanonut, että Nuutin isä on hipsteri. Mutta mikä on hipsteri? Ehkä jokin lintu? Selman äiti on sanonut, että hipstereillä on pitkä parta, ne ajavat oudoilla polkupyörillä ja päässä niillä on kustoopipo. Kieltämättä se täsmää isään. Isä on myös hankkinut blenderin.

Nuutti ja Selma päättävät ottaa asiasta selvää. He lintsaavat koulusta ja seuraavat Nuutin isää salaa töihin, kahvilaan nimeltä &Appi. He näkevät kevään merkkejä Töölönlahdella, pohtivat linnunlaulua ja jakavat yksinäisyyttään. Selman äiti on pakottamassa häntä yksin kesäleirille. Nuutti muistaa äitinsä vain vehreinä välähdyksinä.

Isäni on hipsteri hykerryttää huumorillaan ja käy vaivihkaa syvälle tunteisiin. Se on kertomus yhteisestä menetyksestä, jolle isä ja poika alkavat löytää tavan puhua. Siinä piilee uusien ystävyyksien alku.


Suosittelemme myös: