Hyvältä näyttää, Apo Apponen!

Känkänen, Juhani
Nimeke: Hyvältä näyttää, Apo Apponen!
Tekijät: Känkänen, Juhani (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518517996
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,20 € (21,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 38
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjallisuus
Lasten kuvakirjat
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Ikäsuositus: 3
E-kirja, 2020
EPUB
5,40 €

Apo Apponen on lähdössä perheineen mummon ja papan luokse kyläilemään. Sitä ennen on kuitenkin selvitettävä muutama asia: Miten syntyi Apon kaurapuuroluomus Kaaro Puttila ja miksi lapsille aina syötetään puuroa? Milloin on niin iso - eikä mikään vauvapää niin kuin pikkusisko Armi - ettei
puuronjankkia enää tarvitse lusikoida? Entä mikä kumma on hybridiauto ja miksi Apolla muka on äidin nenä? Näitä ja muita mieltä askarruttavia kysymyksiä käsitellään myös lööperiä puhuvan papan ja askareissaan lentelevän mummon luona. Lisäksi reissataan mielikuvitusautomatkalle Pariisiin ja tavataan muinaisia sukulaisia. Apo tutkii omaa peilikuvaansa ja pohtii, mistä mikin piirre on tullut. Vaikka ei sillä oikeastaan ole niin väliä, hyvältä nimittäin näyttää ja Apposilla on ollut taas erinomaisen kiva päivä!
Apo Apponen on täällä jälleen: Lapsiperheen arkisissa ympyröissä tapahtuu yllättäviä asioita ja tutut jutut nähdään uudesta, humoristisesta näkökulmasta. Juhani Känkäsen kirjoittamat ja kuvittamat Apo Apponen -kirjat puraisevat kaikkia - lukemaan opettelevista isovanhempiin. Viimeistään nyt on aika hypätä Apposten kyytiin!


Suosittelemme myös: