Hyvää huomenta, Apo Apponen!

Känkänen, Juhani
Nimeke: Hyvää huomenta, Apo Apponen!
Tekijät: Känkänen, Juhani (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518518849
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 1.1.2012
Hinta: 18,00 € (16,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Sarja: Apo 1
Painos: 3. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 49
Tuoteryhmät: Lasten kuvakirjat
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
E-kirja, 2020
EPUB
5,40 €

Käsillä on ihan tavallinen aamu Apo Apposen elämässä - jos vain Käpälämäki-niminen aamuvirkku nelijalkainen saa jollain konstilla pojan hereille. Se nimittäin epäilee Aponkin nukkuvan koiranunta.

Unentokkurassa Apo törmää lavuaarin reunamailla Sinikkaan, sähköhammasharjan vaihtopäähän, joka äityy puhua pälpättämään suu vaahdossa. Kuplivasta hammaspesusta miten kuten toivuttuaan Apon on selviteltävä välinsä pitkävihaisen paidan kanssa. Kaiken kukkuraksi hillosilmäinen kaurapuuroukkeli Kaaro Puttila plätsähtää maisemiin ja alkaa sotkea aamiaispöytää oikein urakalla.

Hyvää huomenta, Apo Apposen! tapahtumat kumpuavat lapsiperheen elämänmenosta. Harmaudesta ei silti ole tietoakaan, vaan yksi jos toinenkin arkinen seikka saa selkäänsä mielikuvituksen siivet - ja välillä myös pikkuruiset sarvet ohimoilleen. Silloin tutuista asioista paljastuu hauskoja piirteitä ja outoja käänteitä.

Apo Apposen touhut ja tohinat ovat tuttuja kaikille lapsille, teksti on nauruhermoja kutkuttavaa seurattavaa päiväkoti-ikäisestä alkaen ja lyhyet kappaleet innoittavat koululaista/esikoululaista itseäänkin lukemaan.


Suosittelemme myös: