Ensimmäinen elämä

Viljanen, Mikko
Nimeke: Ensimmäinen elämä
Tekijät: Viljanen, Mikko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523634077
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.3.2023
Hinta: 8,90 € (8,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Sara Malm oli nuorena mukana radikaalissa aktivistiryhmässä, joka uskoi että ympäristön suojelemiseksi täytyy toimia vaikka lain vastaisesti, jos muu ei auta. Sittemmin Sarasta on tullut tunnustusta saanut arkkitehti, joka on erikoistunut ekologiseen arkkitehtuuriin. 35-vuotiaana hän yrittää mahduttaa vaativan työnsä ja perhe-elämänsä samaan pohjapiirustukseen.

Mutta mitä on tapahtunut 15 vuoden aikana? Miten Sara on rakentanut menneisyytensä? Saran ja hänen neljän entisen aktivistiystävänsä elämää varjostaa traaginen onnettomuus, johon heistä jokaisella on osuutensa. Kukin heistä on yrittänyt tulla toimeen tämän tapahtuman ja siihen liittyvien muistojen kanssa, yrittäen selittää niitä itselleen.

Ensimmäinen elämä kertoo Sara Malmin tarinan viidentoista vuoden ajalta. Se liikkuu ajassa kuin maisemassa ja tutkii, millaiset sattumat määräävät ihmisen kohtalon. Romaani on herkkä läpileikkaus Sara Malmin toiveista, peloista, himoista ja haaveista. Samalla se on hersyvän tarkka ajankuva 90-luvusta ja tästä päivästä.


Suosittelemme myös: