SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Etusivu > TIETOKIRJALLISUUS > KEITTOKIRJAT

Arvostelut:
Kustantaja:
Sivumäärä:
208 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2021, 24.03.2021 (lisätietoa)
Tämä on kirja ravintola Platsista, joka sijaitsee Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa. Ravintolan pääkokki Lukas Hemnellin ja hänen tiiminsä laatimissa resepteissä painottuu rikas pohjoismainen makumaailma. Niissä hyödynnetään paikallisia, kestävästi kasvatettuja aineksia, joista syntyy puhtaita makuelämyksiä ja odottamattomia yhdistelmiä.

Kirja kertoo myös ravintolan työntekijöistä ja yhteistyökumppaneista: kalastajasta, joka nostaa päivän saaliin ravintolaa ympäröiviltä vesiltä, lihantuottajasta, joka työskentelee ekologisen tulevaisuuden puolesta mausta tinkimättä, ja kokista, joka valmistaa olutta kotona omassa autotallissaan. Tekstit on kirjoittanut toimittaja ja ruokaintoilija Nina Weckström.

Tämä kirja soveltuu kaikille, mutta erityisesti niille, joita kiinnostaa uusi pohjoismainen gastronomia. Se tarjoaa suussa sulavia moderneja tulkintoja klassisista ruokalajeista, jotka ovat yhdistäneet Suomea ja Ruotsia kautta historian. Olisiko tänään pöydässä kenties lahnamoussea ja sokerisuolattua haukea? Tai grillattua suippokaalia savustetulla kermaviilillä ja kiehautetulla parsalla?

Mikä parasta, jos et juuri nyt jaksa itse kokata, kirja tarjoaa silmänruokaa ja inspiraatiota tuleviin gastronomisiin seikkailuihin. Ehkäpä ravintola Platsissa Hanasaaressa?

Alkuteos: Restaurang Plats - Nordisk gastronomi från Hanaholmens kök.

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Arvioimme, että tuote lähetetään meiltä noin 2-3 arkipäivässä
Ravintola Platszoom
KIRJAUDU
Kirjaudu sisään
Rekisteröidy
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
LUKUAIKAPALVELUT
Bookbeat
Storytel
Elisa Kirja