Rakkaudella, Malin on upouusi kotimainen ruokakirja-aarre. Vaasalainen kokki Malin Båtmästar on koonnut ensimmäiseen suomennettuun kirjaansa huikean määrän herkullisia reseptejä kaikille elämän iloista nautiskeleville. Reseptien gluteenittomuus avartaa maailmaa makuhermoja kutkuttavalla tavalla ja sopii tietenkin myös niille, jotka eivät gluteenitonta ruokavaliota muutoin noudata – kotikeittiöön kun on nykyisin niin helppo hankkia vaikkapa kvinoaa, kookos- tai hamppujauhoja!
Raikas ja monipuolinen makumaailma onkin kirjan tärkein anti: painotus ei ole ruokavaliossa vaan ammattikokin näkökulmassa. Rikkaiden makujen myötä perinteinen käsitys kotiruoasta ja leivonnasta lavenee aivan uusiin sfääreihin. Mukana on kosolti ohjeita ja vinkkejä kaikkiin ruokailutilanteisiin – aamiaisiin, lounaisiin, päivällisiin ja juhlavampiin hetkiin, niin kasvis- kuin sekasyöjillekin.
MALIN BÅTMÄSTAR (s. 1988) on vaasalainen kokki ja yrittäjä, joka vuonna 2014 luopui perinteisestä leipomokahvilastaan ja alkoi elää gluteenitonta elämää. Siten syntyi hänen ensimmäinen keittokirjansa Malins nya mat (2015), josta muodostui menestys gluteenia välttävien mutta elämän herkullisuuksista nauttivien kotikokkien keskuudessa. Båtmästar pitää myös suosittua ruokablogia malinsblogg.fi.