Viettelevät villiyrtit — Luonnon herkkuja arkeen ja juhlaan

Toivanen, Jouni
Nimeke: Viettelevät villiyrtit — Luonnon herkkuja arkeen ja juhlaan
Tekijät: Toivanen, Jouni (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518515312
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 255
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Luonto ja puutarha
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruokaohjeet, yrtit, mausteet, maustekasvit, luonnonkasvit, ruoanvalmistus, keittokirjat
Suomen luonto - lähimetsät ja takapihat, maalla ja kaupungissa - on täynnä ainutlaatuisia aarteita jokaiseen keittiöön. Kotikokki tarvitsee vain pienen löytöretken villien yrttien maailmaan.

Viettelevät villiyrtit kannustaa jokaista ruoanlaitosta kiinnostunutta palaamaan lapsuudelta tuoksuviin metsiin ja omaan pihapiiriin, tekemään perheen ja ystävien kanssa tutkimusretkiä luontoon, tutustumaan villiyrttien persoonalliseen makumaailmaan - ja kokkaamaan metsän antimista ja takapihan rikkaruohoista herkullista kotiruokaa. Uniikeista mauista kiinnostuneen kokin villi viikonloppu on tehty ulkoilusta ja rennosta yhdessä kokkaamisesta.

Kirjassa esitellään kymmeniä hyvänmakuisia ja helposti tunnistettavia villiyrttejä. Kirjan reseptit on suunniteltu yksinkertaisen, jos kohta astetta viimeistellymmän viikonloppuruoan tekeminen, mutta moni ruoista syntyy nopeasti arjessakin.


Suosittelemme myös: