Tahto — Aino-Kaisa Saarisen kahdet kasvot

Holopainen, Pekka
Nimeke: Tahto — Aino-Kaisa Saarisen kahdet kasvot
Tekijät: Holopainen, Pekka (Kirjoittaja)
Pöntinen, Liisa (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523633346
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 24.8.2022
Hinta: 13,50 € (12,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 79.12 Talviurheilu
Aino-­Kaisa Saarinen on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalais­hiihtäjistä. Moninkertainen maail­manmestari ja olympiamitalisti on kiertänyt maailmancupia yli 15 vuotta, ja menestykse­käs ura jatkuu. Mitä kaikkea tämä on vaatinut ja vaatii yhä?

Palkitun urheilutoimittajan Pekka Holo­paisen kirjoittamassa muistelmateoksessa Saarinen kertoo uransa menestyksistä ja karvaista pettymyksistä - joista kaikki eivät ole tapahtuneet ladulla. Millaista on huippu­-urheilijan elämä, jossa on pakko jakaa itsensä kahdeksi: urheilija­ ja siviiliminäksi?

Saarinen avaa tärkeiden taustajoukkojensa merkitystä, ja kertoo myös siitä millaista on, kun tukea ei saa vaikka sitä tarvitsisi. Teokses­sa valotetaan niin ikään tähän asti kulissien taakse jääneitä ikäviäkin tapauksia ja ilmiöitä Suomen hiihtomaajoukkueessa. Muistelmissaan Saarinen luo harvinaisen rehellisen katseen huippu­urheiluun. Ja tule­vaan: mitä kaikkea vaatii, että jaksaa vaikkapa lapsen saamisen jälkeen rakentaa huippu­kuntonsa uudestaan, tähdätä seuraaviin ja sitä seuraaviin kisoihin? Ainakin tahtoa.


Suosittelemme myös: