Sinfoniaanisin terveisin — kirjekurssi klassisen musiikin maailmaan

Lindgren, Minna; Löytty, Olli
Nimeke: Sinfoniaanisin terveisin — kirjekurssi klassisen musiikin maailmaan
Tekijät: Lindgren, Minna (Kirjoittaja)
Löytty, Olli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518515329
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,40 € (25,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 272
Tuoteryhmät: Musiikki ja taide
Kirjastoluokka: 78 MUSIIKKI
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: musiikki, kuuntelutottumukset, musiikinhistoria, taidefilosofia, kirjeenvaihto, taidemusiikki
Äänikirja, 2014
MP3
10,00 €

Sinfoniaanisin terveisin koostuu Olli Löytyn ja Minna Lindgrenin autenttisesta kirjeenvaihdosta, joka käynnistyi, kun Löytty huomasi - hyvinkin keski-ikäisesti - kyllästyneensä rockiin. Hän ei kuitenkaan halunnut tyystin luopua musiikista. Hän ei vain tiennyt, miten kuuntelutottumusten laajentaminen piti toteuttaa. Klassinen musiikki oli hänelle vierasta, ehkä vähän pelottavaakin. Mutta uteliaisuutta riitti. Niinpä hän päätti kirjoittaa kirjeen ammattilaiselle, Lindgrenille, kysyäkseen neuvoa.

Kirja ei ole perinteinen "klassisen musiikin historia aloittelijoille". Pikemminkin se on kehityskertomus, jota kuka tahansa asiasta kiinnostunut saattaa seurata - olipa hänellä harrastuneisuutta entuudestaan tai ei. Riemukkaalla tyylillään Lindgren saattelee oppilastaan syvemmälle taidemusiikin saloihin, aina elävään konserttiin asti! Kirjaan on koottu myös kosolti yleistä tietoa, josta voi olla hyötyä harrastajalle, mutta ennen kaikkea se on iloinen johdatus joskus vaikeanakin pidetyn musiikin nautintoihin. Ikään, perhetaustaan, sukupuoleen tai mihinkään muuhunkaan sivuseikkaan katsomatta.


Suosittelemme myös: