Saamattomat — Millainen Suomi meille jää?

Hanska, Jari; Koskinen, Minea; Mäenmaa, Emilia; Siltamäki, Tuija
Nimeke: Saamattomat — Millainen Suomi meille jää?
Tekijät: Hanska, Jari (Kirjoittaja)
Koskinen, Minea (Kirjoittaja)
Mäenmaa, Emilia (Kirjoittaja)
Siltamäki, Tuija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523630444
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Yhteiskunta ja talous
Kirjastoluokka: 30.1 Sosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yhteiskuntakehitys, yhteiskuntapolitiikka, oikeudenmukaisuus, eriarvoisuus, sukupolvet, tulevaisuus, y-sukupolvi, ylisukupolvisuus, maailmanlaajuiset ongelmat
E-kirja, 2020
EPUB
9,45 €

Suomi on historiallisen suurten kysymysten äärellä. Ilmastonmuutos kiihtyy, suuret ikäluokat uhkaavat romahduttaa terveydenhuollon kantokyvyn, kaupungeissa asuntojen hinnat karkaavat käsistä, ja kaiken lisäksi lapsia
syntyy ennätyksellisen vähän.

Nämä ongelmat ovat viime kädessä ylisukupolvisia, vaikkei niitä sellaisina ole Suomessa juurikaan käsitelty. Nyt ne ovat kaatumassa nimenomaan nuorten aikuisten ratkaistavaksi. Mitä se merkitsee meidän tulevaisuudellemme?

Saamattomat on neljän nuoren toimittajan kirjoittama journalistinen tietokirja, joka selvittää, miten yhteiskunta reagoi näihin teemoihin, ja pohtii, miksei riittäviin toimiin ole ryhdytty aiemmin. Kaiken yllä leijuu kysymys: onko tämä reilua?

Tämän kirjan avaamat tuoreet näkökulmat on tarkoitettu kaikille Suomen tulevaisuudesta ja politiikasta kiinnostuneille, sukupolvesta riippumatta.


Suosittelemme myös: