Rouva Suominen välittää - Valuneen taikinan tapaus

Lohi, Mirjam
Nimeke: Rouva Suominen välittää - Valuneen taikinan tapaus
Tekijät: Lohi, Mirjam (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518518528
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 252
Tuoteryhmät: Dekkarit & viihde
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Sointu Suominen on unelmoiva, ihmisrakas ja hieman höppänä perheenäiti, joka päättää aloittaa uuden uran kiinteistövälittäjänä. Suuret välitysfirmat tyylikkäine ammattilaisineen nappaavat asiakkaat nenän edestä, mutta Sointu ei lannistu. Sisustuksesta, teen juomisesta ja asumisen harmoniasta voimaa saava Sointu on päättänyt löytää oman tiensä. Sitä paitsi päivisin on nyt aikaa tarkkailla naapureita, pitää hyväntuulista blogia ja jakaa oman välitysfirmansa lehtisiä.

Samaan aikaan eräässä vuosaarelaisessa asunnossa vanha rouva saa kirjeen, joka nyrjäyttää maailman paikaltaan. Seuraavana päivänä asunnosta löytyy kulhollinen käynyttä taikinaa sekä juhlaleninki yllään kuollut rouva.

Sattumalta juuri Sointu saa vanhan rouvan asunnon myytäväkseen - ja sotkeutuu samalla ratkomaan valuneen taikinan tapausta.

Rakkautta, huumoria ja lempeää jännitystä tarjoava romaani sisältää niin upeaa kerrontaa kuin ratkiriemukkaita henkilöhahmoja turva-alalla työskentelevästä aviomiehestä kummallisiin naapureihin. Ja tämä on vasta alkua, sillä Valuneen taikinan tapaus aloittaa Rouva Suominen välittää -sarjan. Sarjan jokaisessa osassa on rakkauteen liittyvä mysteerijuoni, joka vaikuttaa myös Soinnun ja Sampo-aviomiehen suhteeseen.


Suosittelemme myös: