Ralf Gothónin soiva elämä

Lampila, Raija
Nimeke: Ralf Gothónin soiva elämä
Tekijät: Lampila, Raija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518517460
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 447
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Elämäkerrat ja muistelmat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: pianistit, kapellimestarit, säveltäjät
Ralf Gothóni (s. 1946) on kansainvälisesti menestyneimpiä ja arvostetuimpia suomalaisia pianotaiteilijoita. Pianosolisti- ja kamarimuusikkouran lisäksi hän on kapellimestari, säveltäjä, opettaja ja kulttuurien välisten musiikkisiltojen rakentaja.

Ralf Gothónin soiva elämä kertoo avoimesti Gothónin muusikontyöstä ja värikkäästä elämästä. Siitä, miten lapsuuden ankara maailma vaihtui musiikinopiskelijan villiin ja vapaaseen elämänmenoon. Ja miten muutto ulkomaille osoitti nuorelta pianistilta rohkeutta ja uskoa siihen, että elämässä selviää. Gothónin elämään on vuosien varrella kuulunut suuria menestyksiä, mutta myös kipeitä käännekohtia.

Musiikki on vienyt Gothónin eri puolille maailmaa. Hän matkustaa edelleen hengästyttävällä tahdilla maasta ja kaupungista toiseen soittaen, johtaen ja opettaen. Konsertteja on kertynyt tähän mennessä yli 2 500.

Gothóni on ollut koko ikänsä myös etsijä ja ihmettelijä. Yliluonnolliset kokemukset ja maailmankaikkeuden salaisuudet kuuluvat osana hänen maailmankuvaansa.

Kirjassa kuuluu Gothónin henkevä, nopeaälyinen ääni. Hän kuvailee ja erittelee mielenkiintoisesti suhdettaan musiikkiin. Gothónin persoonan eri puolia valottavat myös läheiset ja muusikkoystävät.


Suosittelemme myös: