Onnettomat Roomassa

Reivilä, Heikki
Nimeke: Onnettomat Roomassa
Tekijät: Reivilä, Heikki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518517606
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,50 € 15,25 € (13,86 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 296
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Nuori Helena on notkea ja nopeaälyinen persoona, jonka roolit ja tyylit vaihtuvat tiuhaan. Helena perii tätinsä antiikkikorun - ja perintö saa mielen väänteille. Mitä pienten kaksospoikien äiti tekee arvokkaalla korulla? Suvun aarteen vaihtaminen rahaksi tuntuu moraalittomalta. Mutta moraali ei elätä, sillä ei saa kattoa päänsä päälle.

Muutamaa kuukautta myöhemmin Hotel Majestic Romaan saapuu tyylikäs Helenarouva säihkyvä timanttikoru kaulassaan. Kuka aavistaisi, että tätinsä äkillistä poismenoa sureva signora on kulissi satojen tuhansien arvoiselle vakuutuspetokselle? Helenan tietämättä hotellissa on muitakin korusta kiinnostuneita juonittelijoita ja itsestään paisuksissa olevia tyylitaitureita, jotka ajautuvat mukaan hämäräpuuhaan.

Heikki Reivilän riemukas romaani Onnettomat Roomassa on rikoskertomus maailmastamme, jossa pienikin raha voi sokaista. Arvokorun ympärillä parveilevat henkilöt kertovat tarinaansa, miettien minkälainen naamio ylleen pitää laittaa, että ei jäisi kiinni, että onnistuisi edes jossakin, että kuuluisi
johonkin edes vähän.


Suosittelemme myös: