Musiikki liiketoimintana

Karhumaa, Mika; Lehtman, Ida; Nikula, Jone
Nimeke: Musiikki liiketoimintana
Tekijät: Karhumaa, Mika (Kirjoittaja)
Lehtman, Ida (Kirjoittaja)
Nikula, Jone (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518513417
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,90 € (23,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 1. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 231
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Musiikki ja taide
Kirjastoluokka: 78.16 Musiikkiteollisuus. Musiikkiteknologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ammattilaiset, levy-yhtiöt, liiketoiminta, managerit, markkinointi, musiikki, musiikkiteollisuus, populaarimusiikki, sopimukset, tekijänoikeus, verotus
Musiikki, etenkin populaarimusiikki, on nykymaailmassa merkittävällä tavalla sidoksissa liiketoimintaan. Monille kenties harrastuksena alkanut musisointi saattaa jatkuessaan muuttua yhä vakavammaksi puuhaksi, josta voi alkaa toivoa saavansa elannon. Tai ainakin mahdollisuuden jatkaa harrastusta tavalla, joka ei ainoastaan vaadi taloudellisia investointeja.

Ja mistä sitä koskaan tietää - ehkä juuri sinun kappaleesi voisivat soida Semifinalin lavalla, kenties Ankkarockissa, Provinssirockin päälavalla, Roskildessa... Vai olisiko radiosoitto tai levytyssopimus sittenkin mielessä päällimmäisenä? Tai kaikki tämä yhdessä?

Omaan musiikkiinsa vakavasti suhtautuva henkilövoi ainoastaan hyötyä lukemalla Mika Karhumaan, Ida Lehtmanin ja Jone Nikulan kirjan Musiikki liiketoimintana. Se on systemaattinen esitys musiikkibisneksen koukeroista ja antaa ratkaisevaa apua monissa mutkissa matkalla kohti tähteyttä.

Kirjasta ei opi kaavaa täydellisen hitin laatimiseksi, mutta kylläkin keinot, joilla voi välttää kaikkiturhat esteet mainitun hitin saattamiseksi kaikkien kuultavaksi. Loppu on sitten kiinni sinusta itsestäsi.

Miksi pitäisi oppia kantapään kautta kun kaikki tarvittava on koottu tiiviiksi lukupaketiksi tähän kirjaan?


Suosittelemme myös: