Moi ja Soi — Muistelmat

Tarasti, Eero
Nimeke: Moi ja Soi — Muistelmat
Tekijät: Tarasti, Eero (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523631236
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 644
Tuoteryhmät: Tietokirjallisuus
Musiikki ja taide
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: musiikintutkijat, semiootikot, professorit, musiikintutkimus
E-kirja, 2022
EPUB
9,45 €

Moi ja soi - näin hilpeästi on muistelmateoksensa nimennyt suomalaisen musiikkitieteen ja semiotiikan suurmies, emeritusprofessori Eero Tarasti. Ilahduttavan tuttavallisesti heti musiikin ääreen, niinkö? Kertokoon kirja sen tarkemmin!

Jo nyt voi kuitenkin paljastaa, että kyseessä on suomalaisen kosmopoliitin tarina, jota kuljettavat korkeimman tutkimuksen, opetuksen ja taiteen ihanteet. Tarastin huikean monipuoliseen uraan sekä tieteen että taiteen piirissä on aina kuulunut vilkas ja aktiivinen sosiaalinen elämä - ja siitähän kerrottavaa juuri syntyy: alati uteliaasta mielenlaadusta saman- ja erimielisten kanssaihmisten keskuudessa. Kirja dokumentoi Tarastin lukemattomia yhteyksiä ja kohtaamisia mitä erilaisimmissa älymystöpiireissä, hänen tieteellisiä saavutuksiaan ja lukuisia matkojaan Ranskaan, Brasiliaan, Japaniin...

Kaiken kaikkiaan Eero Tarastin tarina Moi ja soi on riemastuttava kuvaus sivistyksestä yhteiskunnassamme ja inhimillisen hengenelämän suuruudesta.

FT Eero Tarasti (s. 1948) on suomalainen musiikintutkija, semiootikko, pianisti ja kirjailija. Tarasti toimi musiikkitieteen professorina Helsingin yliopistossa vuosina 1984-2016 ja vierailevana professorina monessa maassa, mm. Ranskassa ja Yhdysvalloissa.


Suosittelemme myös: