Lapsi punaisessa komerossa

Pulkkinen, J.P.
Nimeke: Lapsi punaisessa komerossa
Tekijät: Pulkkinen, J.P. (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523631922
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.9.2021
Hinta: 7,00 € (6,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Sarja: Vantaa 3
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kovakantinen kirja, 2021
Suojapaperi
31,90 €

Äänikirja, 2021
MP3
10,00 €

-Te ootte ihan surkeita! Te ootte ihan paskoja! Ette te mitään löydä! Poliisi on tottunut kuulemaan kritiikkiä, mutta kun kahdeksanvuotias haukkuu Liina Vahteran, se kirpaisee. Helmi on vihainen, sillä poliisi ei löydä hänen kadonnutta äitiään. Liina seuraa jälkiä, joiden varrelta löytyy alkoholia, miehiä, raakakakkulahko ja Queenin ulkoilmakonsertti.

Ala-astetta ja kahden kodin väliä käyvä Helmi viihtyy parhaiten metsässä korvillaan Walkmanit, jotka isoveli Otto on hänelle antanut. Äidin luona Otto on rakentanut Helmille juuri oikeanvärisen komeron. Siellä hänellä on oma maailma ja tähystyspaikka. Viestintätoimistoa pyörittävän isän luona saa muutenkin olla yksin. Ampumisesta toipunut Liinan kollega Timo Markkula nousee lapsenlapsensa kirittämänä jaloilleen ja avaa oman komeronsa, jonne on pakannut työnsä, muistonsa ja uteliaisuutensa. Timolle lasten kanssa oleminen on helppoa. Liinalle kahdeksanvuotias on vaikeampi tapaus, pelottava hahmo. Lapsi punaisessa komerossa on odotettu kolmas ja itsenäinen osa J.P.Pulkkisen Vantaa-sarjaa, joka rakentaa näkymätöntä kaupunkia näkyvän sisään.

J. P. Pulkkinen (s.1959 Askolassa) on helsinkiläinen kirjailija-toimittaja, joka tunnetaan palkituista radiosarjoistaan ja tv-dokumenteistaan. Vantaa-rikosromaanisarjan ensimmäinen osa Sinisiipi ilmestyi vuonna 2018 ja toinen osa Valkoinen varis kesällä 2019. Lapsi punaisessa komerossa on hänen yhdeksäs kirjansa.


Suosittelemme myös: