Kiitos, Jeeves

Wodehouse, P.G.
Nimeke: Kiitos, Jeeves
Alkuteos: Right ho, Jeeves
Tekijät: Wodehouse, P.G. (Kirjoittaja)
Sivenius, Kaisa (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518512526
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)

Alkuteos: Right ho, Jeeves
Kustantaja: Teos
Sarja: Jeeves-tarinoita 1
Painos: 1. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 572
Tuoteryhmät: Dekkarit & viihde
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: käännökset
Pehmeäkantinen kirja, 2016
A-formaatin pokkari
8,80 €

Miljoonien rakastamat hahmot Bertie Wooster ja palvelijansa Jeeves ovat tuttuja sekä Wodehousen kirjoista että niistä tehdystä tv-sarjasta. Jeeves-tarinat kokoavat loistavan hauskat kertomukset suomenkielisiin niteisiin! Mukana on sekä aiemmin suomentamattomia että uudelleen suomennettuja kertomuksia.

Jeeves-tarinoiden päähenkilö, uusavuton ja katastrofialtis mutta hyväsydäminen brittiaristokraatin arkkityyppi Bertie Wooster selviytyy neuvokkaan herrasmiespalvelijansa Jeevesin avulla päivittäisistä kommelluksista.

Jeeves-tarinoiden sarjan aloittava Kiitos, Jeeves koostuu kolmesta eri teoksesta: Right Ho, Jeeves -tarinassa (1925) Jeeves kehittelee epätavallisen rohkeanjuonen, jotta Gussie Fink-Nottle saavuttaisi neiti Madeleine Bassettin kiintymyksen tulipunaisien trikoidenja tekoparran avulla. Thank You, Jeeves -tarinassa (1934) Jeevesin ja Woosterin tiet eroavat hetkellisesti Bertien intohimoisen banjoharrastuksen vuoksi. Kolmas osa on riemukas novelli Jeeves Makes An Omelette (1959).

Kiitos, Jeeves on vastustamattoman herkullinen ja hulvaton kurkistus Bertie Woosterin ja hänen ystäviensä elämänmenoon nais- ja rahasotkuineen sekä monitaitoisen Jeevesin ällistyttävään kykyyn kääntää kaikki parhain päin!


Suosittelemme myös: