Kernaasti, Jeeves

Wodehouse, P. G.
Nimeke: Kernaasti, Jeeves
Tekijät: Wodehouse, P. G. (Kirjoittaja)
Sivenius, Kaisa (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518516685
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Sarja: Jeeves-tarinoita 5
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 527
Tuoteryhmät: Dekkarit & viihde
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Pehmeäkantinen kirja, 2018
A-formaatin pokkari
8,80 €

Miljoonien rakastamat hahmot Bertie Wooster ja palvelijansa Jeeves ovat tuttuja sekä P. G. Wodehousen kirjoista että niistä tehdystä tv-sarjasta. Tarinoiden päähenkilö on uusavuton, katastrofialtis mutta hyväsydäminen Bertie, jonka elämä koostuu suureksi osaksi perin mutkikkaista kommelluksista. Niistä selviäminen edellyttää yleensä vähintään syvällistä pähkäilyä ja oppineita kirjallisuussitaatteja, mutta viime kädessä useimmiten Bertien neuvokasta herrasmiespalvelija Jeevesiä.

Tällä kertaa Bertie palaa vastoin aiempia aikomuksiaan Totleigh Towersiin, mistä hän on aiemmin miltei joutunut vankilaan ja mikä pahempaa, likipitäen avioliiton kahleisiin Madeline Bassettin kanssa. Kauhealta kohtalolta Bertien on pelastanut vain lapsuudenystävä Gussien ja Madelinen venkoileva suhde. Mutta nyt Madeline pakottaa Gussien luopumaan tämän rakastamasta liha-munuaispiiraasta ja ryhtymään kasvisdieetille, jolloin Bertie on taas vaaravyöhykkeellä.

Kun tähän soppaan lisää neiti Stiffy Byngin pyrkimykset voittaa kihlatulleen pastori Pimeä Pinkerille papinvirka, Sir Watkyn Bassettin ja Tom-sedän kilvoittelu taideteoksesta sekä amerikkalaisen Emerald Stokerin vastustamattomat kulinaariset viehtymykset, seuraa sotku, jonka vain Jeeves voi selvittää. Voi, Jeeves!


Suosittelemme myös: