Nimeke: | Finnjävel — The DNA of Finnish food | ||
Tekijät: | Alén, Henri (Kirjoittaja) Tuominen, Tommi (Kirjoittaja) Oksanen, Annukka (Kirjoittaja) Bäckström, Nico (Valokuvaaja) Sivenius, Kaisa (Kääntäjä) |
||
Tuotetunnus: | 9789518517989 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 49,90 € 29,94 € (27,22 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Teos |
Painos: | 2017 |
Julkaisuvuosi: | 2017 |
Kieli: | englanti |
Sivumäärä: | 261 |
Tuoteryhmät: | Tietokirjallisuus Keittokirjat |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | gastronomia, ravintolat, ruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaperinne |