Feature! Kirjoittamisen mestarikurssi

Kaseva, Tuomas; Räty, Reetta; Seuri, Olli
Nimeke: Feature! Kirjoittamisen mestarikurssi
Tekijät: Kaseva, Tuomas (Toimittaja)
Räty, Reetta (Toimittaja)
Seuri, Olli (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523633599
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 18.10.2022
Hinta: 7,00 € (6,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Teos
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 07.1 Lehdistöoppi
Avainsanat: kirjoittaminen, journalismi, artikkelit (julkaisut), reportaasit, henkilökuvat (henkilöhistoria), kuvajournalismi, toimittajat (media), toimitustyö, editointi
Pehmeäkantinen kirja, 2023
Liepeelliset pehmeät kannet
32,90 €

Hyvän tekstin tunnistaa heti. Tekee mieli puhua kaikille: luitko jo sen jutun, jossa... Miten sellainen teksti kirjoitetaan?

Feature! - Kirjoittamisen mestarikurssi auttaa jokaista kirjoittajaa nousemaan uudelle tasolle. Featurejournalismin opeilla teet teksteistäsi syvällisiä ja silmiä avaavia - sellaisia, jotka leviävät kehujen kera somessa tai keikkuvat luetuimpien listoilla.

Tässä kirjassa 15 featureammattilaista jakaa tärkeimmät oppinsa ja vinkkinsä. Miten aiheesta kuin aiheesta rajataan kirkas idea? Millainen rakenne pakottaa lukijaa jatkamaan? Miten yksityiskohdilla voi lisätä kiinnostavuutta? Miten kierretään tylsän kirjoittamisen sudenkuopat?

Feature!-kirjan ovat toimittaneet palkitut journalismin tekijät Tuomas Kaseva, Reetta Räty ja Olli Seuri. Kirjan kirjoittajia ovat myös Ulla Ahvenniemi, Touko Hujanen, Elina Järvinen, Ilkka Karisto, Jaakko Lyytinen, Lauri Malkavaara, Anu Nousiainen, Emma-Leena Ovaskainen, Katriina Pajari, Sonja Saarikoski, Virpi Salmi ja Anu Silfverberg.


Suosittelemme myös: