Suomalaiset kirjat, Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne, Kotitalous. Laitostalous, Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri

Haullasi löytyi yhteensä 14 tuotetta
Haluatko tarkentaa hakukriteerejä?



Okashi : japanilaiset herkut
Tekijä: Heikki Valkama; Taru Lindblom
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Teos (2022)
Saatavuus: 20.04.2022
EUR   29,90
Okazu - japanilaista kasvisruokaa
Tekijä: Heikki Valkama; Marjo Seki
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Teos (2021)
Saatavuus: Noin 1-2 arkipäivää
EUR   34,50
Taivaalla näkyy ricottapilviä : Tara Junkerin parhaat reseptit
Tekijä: Tara Junker
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Teos (2022)
Saatavuus: 20.03.2022
EUR   29,90
Lempiruokaa : entistäkin paremmat klassikot
Tekijä: Jouni Toivanen; Sami Repo
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Teos (2022)
Saatavuus: 20.04.2022
EUR   29,90
Rakkaudella, Malin : yli 100 luontaisesti gluteenitonta reseptiä
Tekijä: Malin Båtmästar
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Teos (2017)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   34,50
Ravintola Plats
Tekijä: Lukas Hemnell; Nina Weckström; Jenni Pitkäniemi (suom.)
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Teos (2021)
Saatavuus: Noin 1-2 arkipäivää
EUR   34,50
Makeeta
Tekijä: Markus Hurskainen
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Teos (2020)
Saatavuus: Noin 1-2 arkipäivää
EUR   33,00
Ruokaa - Mat-ravintolan ohjeilla
Tekijä: Anna Sörensson; Ebba Håkans
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Teos (2019)
Saatavuus: Noin 1-2 arkipäivää
EUR   36,00
Finnjävel (englanti)
Tekijä: Henri Alén; Tommi Tuominen; Annukka Oksanen
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Teos (2021)
Saatavuus: Noin 1-2 arkipäivää
EUR   49,90
Voikukka - pientareelta pataan
Tekijä: Juho Hämäläinen; Milla Von Konow; Sari Selkälä
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Teos (2021)
Saatavuus: Noin 1-2 arkipäivää
EUR   33,00
    
Okashi : japanilaiset herkut
29,90 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
208 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Japanilainen ruoka susheineen ja tempuroineen tunnetaan hyvin, mutta maan monipuoliset jälkiruoat ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Okashi lähestyy japanilaista kulttuuria herkkujen, makeisten ja pikkupurtavien kautta. Kirjan resepteillä loihditaan suosituimmat japanilaiset herkut. Niiden yhteyteen kuuluvat esseet sekä kirjan yltäkylläinen kuvasto liittävät jälkiruokakulttuurin osaksi maan historiaa syvällisellä ja yllättävälläkin tavalla.

Miten japanilaiset mochi-kakut, jäätelöannokset ja kuohkeat leivonnaiset valmistuvat? Millä tavoin nyky-Japanissa herkutellaan hybridijälkiruoilla? Miksi riisiä käytetään niin paljon jälkiruoissakin? Syödäänkö Japanissa lainkaan karkkia – tai pikemminkin: mitä kaikkea ihmeellistä japanilaisesta karkkikaupasta löytyy?

Okashi kannustaa tutkimaan, oppimaan ja kokeilemaan itse. Se on itsenäinen sisarteos vuonna 2021 ilmestyneelle, suuren suosion saavuttaneelle Heikki Valkaman ja Marjo Sekin kirjalle Okazu – japanilaista kasvisruokaa.

TARU LINDBLOM (s.1978) on Helsingin yliopiston ruokakulttuurin professori sekä kulutuksen ja ruuansosiologian dosentti. Lindblom on syönyt japanilaista herkkukulttuuria tutuksi lukuisilla Tokioon suuntautuneilla tutkimus- ja vapaa-ajanmatkoillaan.

HEIKKI VALKAMA (s.1975) tunnetaan japanilaisen kulttuurin kautta. Hän on kirjoittanut sekä esseistisiä ruokakirjoja että kaunokirjallisia teoksia Japanista.

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Tuote ilmestyy 20.04.2022. Voit tehdä tilauksen heti ja toimitamme tuotteen kun saamme sen varastoomme. Seuraa saatavuutta.
Okashi : japanilaiset herkutzoom
KIRJAUDU
Kirjaudu sisään
Rekisteröidy
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
LUKUAIKAPALVELUT
Bookbeat
Storytel
Elisa Kirja