Siksi tahdot - Hääkirja

Tuotenro: 9789518514070

Ei saatavilla tällä hetkellä

39,00

Kaunisto Tiina-Emilia, Voutilainen Erika

Miksi morsian saatetaan alttarille? Mistä tulee ajatus puhemiehestä tai käden pyytämisestä? Miten tehdä toimiva istumajärjestys? Onko kihlaus sitova? Mitä hääpuku kertoo kantajastaan tai ajastaan? Mitä avioliitto tarkoittaa juridisesti? Miten taikoa itselleen mielitietty? Entä miten huomioida puolisoa hääjuhlan jälkeen? Siksi tahdot kokoaa samojen kansien väliin kaiken sen arvokkaan tiedon, jota häitään suunnitteleva joutuu yleensä urkkimaan monesta eri lähteestä. Kirjassa on huomioitu niin parisuhteen rekisteröintiä koskevat seikat, juridiikka, romantiikka ja onnistuneiden polttareiden sekä hääyön suunnittelu kuin häästressikin. Kauniit valokuvat sekä riemukas kuvitus tekevät hääkirjasta loistavan lahjan häistään unelmoiville ja niitä suunnitteleville – jopa hääkammoa poteville!

Tiina-Emilia Kaunisto (s. 1982) on helsinkiläinen toimittaja. Hän on työskennellyt radiotoimittajana Yleisradiossa, mutta myös kirjoittavana journalistina eri medioissa. Koulutukseltaan Kaunisto on filosofian maisteri Helsingin yliopistosta.

Erika Voutilainen (s.1980) on humanististen tieteiden kandidaatti historiasta, sukupuolentutkimuksesta ja viestinnästä. Menneisyyden tutkimisen lisäksi hän on opiskellut kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa.

 

Tuotteen lisätiedot

Sivumäärä

271