Kuningas Faravidin testamentti

Tuotenro: 9789518516937

Varastossa

24,70


LEHIKOINEN, HEIKKI
Kuningas Faravidin testamentti

Sukelluslabradori Tufunus tutkii I

KUVITTANUT EMMI JORMALAINEN

ILMESTYNYT 07/2016

Yhtenä elokuisena päivänä saapuu Ruotsista kirje, joka päätyy vahingossa väärään osoitteeseen. Kirjan kertoja haluaa toimittaa postin perille, ja niin hän tutustuu sukelluslabradori Tufunukseen sekä tämän ystävään Marokseen. Kesäloma alkaa kääntyä tyystin uusille poluille, kun kolmikko ryhtyy yhdessä selvittämään muinaisen kuningas Faravidin testamentin arvoitusta.
 Arvoituksen ratkaisemiseksi ystävykset saavat apua Erittäin Salaisen Poliisin edustajilta ja yllättäen tapaamaltaan nykyajan šamaanilta. Tutkimukset huipentuvat sukellusretkellä, jolla sankarimme on joutua hevoskoiran hampaisiin. Kun kaikesta tehdään yhteenvetoa, selviää ainakin se, että labradorin ruokakuppi on lähes aina tyhjä.
Jormalaisen mustavalkokuvitukset herättävät henkiin tarinan menneet kuninkaat ja noidat. Eläväinen ja rento viiva luo kirjaan jännittävän ja mystisen tunnelman.
 Kuningas Faravidin testamentti on vauhdikas seikkailu niin lapsille kuin vanhemmille. Se on myös tutkimusmatkan kuvaus, jota hauskempaa et ole lukenut. Samalla kirja käynnistää Sukelluslabradori Tufunus tutkii -sarjan.

LUOKITUS L84.2
SIDOTTU, YLIVETO
140 × 190 MM
160 SIVUA
ULKOASU EMMI JORMALAINEN
ISBN 978-951-851-693-7

Selaa tätä tuoteryhmää: Lasten ja nuorten kirjat