Hyvää huomenta, Apo Apponen

Tuotenro: 9789518518849

Varastossa

24,00


Juhani Känkänen

Käsillä on ihan tavallinen aamu Apo Apposen elämässä – jos vain Käpälämäki-niminen aamuvirkku nelijalkainen saa jollain konstilla pojan hereille. Se nimittäin epäilee Aponkin nukkuvan koiranunta.

Unentokkurassa Apo törmää lavuaarin reunamailla Sinikkaan, sähköhammasharjan vaihtopäähän, joka äityy puhua pälpättämään suu vaahdossa. Kuplivasta hammaspesusta miten kuten toivuttuaan Apon on selviteltävä välinsä pitkävihaisen paidan kanssa. Kaiken kukkuraksi hillosilmäinen kaurapuuroukkeli Kaaro Puttila plätsähtää maisemiin ja alkaa sotkea aamiaispöytää oikein urakalla.

Hyvää huomenta, Apo Apposen! tapahtumat kumpuavat lapsiperheen elämänmenosta. Harmaudesta ei silti ole tietoakaan, vaan yksi jos toinenkin arkinen seikka saa selkäänsä mielikuvituksen siivet – ja välillä myös pikkuruiset sarvet ohimoilleen. Silloin tutuista asioista paljastuu hauskoja piirteitä ja outoja käänteitä.

Apo Apposen touhut ja tohinat ovat tuttuja kaikille lapsille, teksti on nauruhermoja kutkuttavaa seurattavaa päiväkoti-ikäisestä alkaen ja lyhyet kappaleet innoittavat koululaista/esikoululaista itseäänkin lukemaan.

Tuotteen lisätiedot

Sivumäärä

48


Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Aurinko paistaa, Apo Apponen! Aurinko paistaa, Apo Apponen!
23,20 €
Hyvältä näyttää, Apo Apponen! Hyvältä näyttää, Apo Apponen!
23,20 €
Ilo irti, Apo Apponen! Ilo irti, Apo Apponen!
23,20 €
Joulu on jo ovella, Apo Apponen Joulu on jo ovella, Apo Apponen
17,40 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lasten ja nuorten kirjat, Apo Apponen