Dinosaurusten mitalla

Tuotenro: 9789518518900

Varastossa

21,80


Carlos da Cruz    
Dinosaurusten mitalla
ILMESTYNYT 10/2018

Universumimme kiinnostavimpia olentoja taitavat sekä aikuisten että lasten mielestä olla muinaiset dinosaurukset. Mutta minkäkokoinen oli yksi pienimmistä dinosauruksista, microraptor? Miten pieneltä ihminen näyttää suurimman löydetyn dinosauruksen fossiilin rinnalla? Millä dinosauruksella oli samanlainen höyhenpeite kuin kanalla? Mikä nykypäivänä elävistä eläimistä on juuri samankokoinen kuin lentolisko? Entä miten painava on ollut hirmuisen  tyrannosauruksen kakka?
 Carlos Da Cruz on tehnyt suurenmoisen tutkimus urakan sekä itse että yhdessä dinosaurus tietäjä ja tiedetoimittaja Maija Karalan kanssa. Mukana on myös aivan tuoreinta tutkimustietoa. Mittakaavat on ilmaistu lapsen arkipäivästä tutuilla esineillä ja etäisyyksillä, sitä on suuri nautinto lukea yhdessä ja yksin.
 Dinosaurusten mitalla on innostava, värien voimaa hehkuva kuvakirja dinosaurusten ihmeellisistä mittasuhteista. Kirja kunnioittaa planeettamme olioiden ja aikakausien kiehtovaa ainutlaatuisuutta. Se asettaa ihmisen osaksi elämän monimuotoisuutta ja näyttää, miten lyhyt ihmisen aika pallollamme on ollut.

Carlos da Cruz
Dinosaurusten mitalla
TOIMITTANUT JA SUOMENTANUT MAIJA KARALA
85.2 • SIDOTTU, NELIVÄRIKUVITUS • 220 × 220 MM
40 SIVUA • ULKOASU JA KUVITUS CARLOS DA CRUZ
ISBN 978-951-851-890-0 •
MYÖS SÄHKÖKIRJANA

 

 

Selaa tätä tuoteryhmää: Lasten ja nuorten kirjat