Presidenttien ja murhamiesten pöydissä

Tuotenro: 9789518516074

Ei saatavilla tällä hetkellä

36,00


HANNES MARKKULA
Presidenttien ja murhamiesten pöydissä

Ilmestynyt 26.3.2015


Hannes Markkula on vanhan liiton lehtimies – takana on 50 värikästä vuotta suomalaisen iltapäivälehden palveluksessa. Toimituksellinen uhka nykyaikaisessa mediamaailmassa on, etteivät toimittajat tunne ihmisiä. Kiire ja tekniset laitteet, henkilöstöpula ja säästötoimet ovat saaneet aikaan sen, etteivät toimittajat riittävästi osallistu tilaisuuksiin, erikoistu eri aloihin ja opi tuntemaan viranomaisia, virkamiehiä, poliitikkoja, poliiseja ja lakimiehiä, kulttuurivaikuttajia tai urheiluguruja. Tämä tekee monesta julkaistusta lehtijutusta liian pelkistetyn ja hengettömän. Toimittajat eivät kylliksi pengo asioiden taustoja.

Muistelmateoksessaan Presidenttien ja murhamiesten pöydissä Hannes Markkula kertoo pitkästä urastaan ja kohtaamistaan ihmisistä. Maarit Tyrköstä, Kytäjän kartanon kolmoissurmasta, eduskunnan silmäätekevistä. Erkoista ja muista mediavaikuttajista. Oli kyseessä valtakunnan mahtimiehet tai maan matoset, uutinen tehdään, hankitaan, se ei tipu somesta syliin.

Markkulan kovaksikeitetty teos toimii myös hirtehisenä ja pätevänä oppaana journalistin maailmaan ja ammattiin. On tutustuttava maailmaan, joka on skuuppeja täynnä.


    LUOKITUS 99.1
    SIDOTTU, SUOJAPAPERI
    130 × 207 MM
    246 SIVUA
    ULKOASU JUSSI KARJALAINEN
    ISBN 978-951-851-607-4
 

Selaa tätä tuoteryhmää: Tietokirjallisuus